De winkelwagen is leeg

Niet tevreden? Geld terug!

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren. Bij Amazing Jewelry heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na factuurdatum. Je kunt je bestelling ook kosteloos retourneren via één van onze boutiques, anders betaal je retourkosten 

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de artikelen inclusief de pakbon en een ingevuld retourformulier naar onderstaand adres:

Amazing Jewelry
Boven Vredenburgpassage 120
3511 WR Utrecht
The Netherlands


Na ontvangst van je retourzending wordt het bedrag direct teruggestort op de (bank)rekening / creditcard welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 10 werkdagen. Amazing Jewelry staat erom bekend retourzendingen snel af te handelen.

Houd er rekening mee dat Amazing retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Niet-identificeerbare retourzendingen worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender en niet vergoed. Voeg ook altijd jouw retourformulier of een briefje met je naam en bestelnummer bij je retourzending. Zonder gegevens kunnen we jouw retourzending niet verwerken!

Er gelden tijdens de sale iets andere regels dan normaal. Waar je tijdens de sale rekening mee moet houden is het volgende:

- Wanneer je een item hebt besteld en deze later in de sale komt, dan kunnen wij de korting helaas niet meer met terugwerkende kracht verrekenen.

- Het retourneren van Sale items is uiteraard gewoon mogelijk, er wordt dan een tegoedbon uitgeschreven.

- Korting op korting is niet mogelijk, dus helaas gelden kortingscodes niet op sale items.

Let op! Retourkosten zijn voor jezelf, deze worden dus niet vergoed door Amazing Jewelry. 

Ons verhaal

We creëren wereldwijd een prijsrevolutie in de sieradenindustrie - en we doen het in de coolest winkels ooit! Al decennia lang hebben hoge marges, tussenpersonen, grote organisaties en gekke marketingbudgetten de prijzen van sieraden onrealistisch hoog gehouden. We zullen er alles aan doen om dat te veranderen! Al onze sieraden zijn van edelmetalen en edelstenen. 925 sterling zilver, gold plated met zirconia’s en parels.

We leveren rechtsreeks van fabriek aan (web)winkel, zonder tussenpersonen. We voeren een collectie van meer dan 800 designs, met elke maand nieuwe collecties, alles geïnspireerd op de laatste trends.

Contactgegevens

ONZE WINKEL
Boven Vredenburgpassage 120
3511 WR Utrecht
meer over onze winkel >>

E-MAIL
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief